Kovačnica
Dizajnirati kulture.

Za nas dizajn je nerazdvojivo suradnički, kulturni proces svrhovitoga mišljenja i činjenja.

Dizajn danas mora opažati i šire kulturne kontekste iz kojih dizajnira, jednako kao i za koje dizajnira. Potrebno je ispitati kako ljudi su-djeluju s drugim ljudima i svijetom oko sebe, kako razmjenjuju ideje i vrijednosti te kako rade i obavljaju poslove. Zbog toga započeli smo pristup dizajnu koji je ujedno i kulturno-temeljen i kulturno-usmjeren pristup dizajnu – Dizajn Kultura.

Kroz Dizajn Kultura mi možemo blisko surađivati s klijentom i oblikovati inovativne kulturne okvire i dizajnerska rješenja koja spajaju razne aspekte kultura, poput tradicija, praksi, ekspertiza i poslovnih subjekata kako bi jedinstvene prednosti našeg klijenta bile jasno iskazane i tako ostvarile pozitivne ekonomske, društvene i ekološke učinke.

Naša je zadaća dizajnirati rješenja koja jasno odgovaraju svrhama i koja nastavljaju razvijati se, obogaćivati ljude, mjesta i djelatnosti postajući tako dijelom naše svakodnevice i naših kultura. To su rješenja koja imaju za cilj njegovati dugoročne koristi za naše klijente, a u isto vrijeme činiti svijet nešto boljim.